dijous, 20 de desembre del 2012

Antoni Bassas: és un bon comunicador?


Hem elaborat aquest mapa conceptual per recollir la informació d'Antoni Bassas que hem anat escribint aquests mesos en el nostre bloc del Bon Comunicador. Així, podem veure amb més claredat quines eines fa servir aquest periodista per divulgar interessants noticies.


En el nostre blog vam començar creant una entrada http://elnostreboncomunicador.blogspot.com.es/2012/11/bon-comunicador.html  on citavem les característiques que tenia Antoni Bassas com a bon comunicador, com per exemple que quan parla té molta claredat i és molt concís en les seves paraules, que té una forma de parlar molt natural, que vocalitza i se l’enten,
Un cop ens vam endinsar més en les seves entrevistes vam poder confirmar el que dèiem. Avui podem dir que Antoni Bassas és un bon comunicador perquè compleix totes característiques que vam expressar a l’entrada anomenada anteriorment. Per exemple, té coneixement del tema del qual està parlant, és clar amb les seves explicacions i no fa ús d’un lèxic massa complexe, etc. A més a més també hem observat que gesticula quan dona infomació per posar més èmfasi a l’explicació que vol donar.


Cal dir que en cada entrada del bloc consten unes anotacions de la forma en com s’expressa Antoni Bassas i perquè creiem que és un bon comunicador.


Alguns vídeos no els em pogut incerir perque no tenen codi embed, com per exemple l’entrada http://elnostreboncomunicador.blogspot.com.es/2012/12/atemptat-newtown.html
Per tant, l'objectiu d'aquest blog s'ha complert. Creiem que Antoni Bassas és un bon comunicador i si segui llegint trobareu les proves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada