dimarts, 18 de desembre del 2012

Segueix el debat sobre les armes

A Newtown segueixen consternats per la massacre del passat 14 de desembre. Desprès dels fets als Estats Units ha augmentat el nombre de població en contra de l'ús d'armes de foc, concretament a restringir l'ús d'aquestes armes.

Actualment, s'han establert dos fronts respecte a aquest tema. D'una banda, trobem l'Associació Nacional del Rifle, que desprès d'uns dies de silenci ha comunicat que està "preparada per oferir contribucions significatives", i d'altra banda, els Propietaris de Pistoles d'Amèrica que creuen que si no és prohibís l'entrada d'aquest tipus d'armes a l'escola aquesta massacre no hagués succeït.



Aquí podeu trobar un vídeo sobre el debat de les armes que actualment hi ha als Estats Units.


Antoni Bassas al seu twitter ha explicat avui, que s'ha detingut a un menor per portar una pistola a l'escola, i el que ens sembla sorprenent és la resposta que l'infant dóna.




Com ja hem dit altres cops, en els vídeos és pot observar com Antoni Bassas, s'ajuda de gestos per comunicar el que vol dir i també remarca paraules importants o rellevants per la notícia allargant-les quan les pronuncia.







Webs consultades:
- http://www.324.cat/noticia/2014153



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada